‘Büyük projelerim var'

‘Büyük projelerim var

Sulakyurt Belediye Başkan Aday Adayı Seyfettin Çetiner Sulakyurt ile ilgili projelerini anlattı. Yatırım imkanlarının araştırılmasına önem vereceklerini belirten Çetiner kadınların girişimcilik kursları ile meslek edinmeleri gerektiğini söyledi.

KADİM DOSTLARI EDİNDİM

Sulakyurt’ta doğup büyüyen ve ömrünün büyük bir bölümünü Sulakyurt’a hizmet etmek için adayan Çetiner bu hizmet şiarını belediye başkanı olarak devam ettirmek istediğini söyledi. Türkiye’nin 2023 vizyonunda Sulakyurt’un da projeler ile gelişmesi gerektiğini belirten Çetiner çeşitli projelerinin olduğunu, başkan olduğu takdirde bu projeleri gerçekleştirmek için girişimlerde bulunacağını söyledi. Bürokrasiye yakın olduğunu ve insan odaklı hizmet için elinden geleni yapacağını belirten Çetiner siyasetin yerelinde ve genelinde kadim dostluklar edindiğini söyledi.

ŞEFFAF BİR ORTAM

Adaylık ve başkanlığın tamamen nasip işi olduğunu belirten Çetiner kişinin kendi isteğine bağlı olmayan bu süreçte hırsa ve tamaha kapılmadığını belirterek makamların gelip geçici olduğu bilincinde olduğunu söyledi. Kendilerine düşenin sadece hizmet etmek olduğunu belirten Çetiner adaylığı kesin olursa hangi projenin hangi kaynakla gerçekleşeceğini detaylı bir şekilde kitap haline getireceğini ve ilçe halkı ile şeffaf bir ortamda çalışmalarını yürüteceğini söyledi.

KADINLARA MESLEK EDİNDİRME

Öncelikli projesinin yatırım imkanlarının araştırılması olduğunu belirten Çetiner ilçeye yatırım çekerek kalkınmanın özel sektör payını sağlamayı hedeflediklerini söyledi. Sulakyurt güç birliği ve ortak akıl platformu kurarak istişare içinde çalışmaları yürüteceklerini belirten Çetiner kadınların girişimcilik kursları ile meslek edinmesi ve bu mesleklerini gerek aile bütçesine katkı gerekse toplumsal yaşamda kendilerini iyi hissetmek adına kullanmalarını sağlayacaklarını söyledi.

BAYRAKTEPE PROJESİ

Odun ekmeği fırınının açılması ile birlikte hem istihdam hem de kaliteli ekmek üretimi sağlayacaklarını belirten Çetiner kapalı Pazar yerinin yanı sıra bir diğer projelerinin de büyükşehirlerden abi ve kardeş ilçe belirleyerek ilişkiler kurmak olacağını söyledi.  Çevresel anlamda gerekli düzenlemeleri de yapacağını belirten Çetiner Sulakyurt’un girişine bayraktepe projesinin olduğunu ve giriş çıkışların çevre düzenlemelerinin de yapılacağını kaydetti. 



mustafa özkan
20.11.2013 08:44:25
Sayın seyfettin Çetineri,takdirle izliyoruz,kendisi sulakyurtumuza çok güzel hizmetleri sunabilecek bilgi ve birikime sahip bir isim sonuna kadar yanındayız ve destekçisiyiz.

ahmet duman
20.11.2013 15:32:25
İŞİNİ DOĞRU YAPAN İNSANLARI KUTLUYORUM,MEMLEKETİMİZE ÖNEMLİ KATKILARI OLUYOR.BİRDE BUNLARIN İÇİNDE VATANDAŞIN PARASINDA GÖZÜ OLANLAR VAR,VATANDAŞI MAĞDUR EDİYORLAR BUNLAR,KIRIKKALEDE YENİ FALİYETE GEÇEN AYDIN İNŞAAT DİYE BİR MÜTAHİT FİRMA,BENİM ARKADAŞIMI RESMEN DOLANDIRMIŞ,PARASINI TÜMÜYLE VERDİĞİ HALDE İNKAR EDİYORMUŞ.YAA! BATIYORSUN MADEM,SUÇSUZ İNSANLARI NİYE YANINDA GÖTÜRÜYORSUN...

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız